пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Засідання круглого столу


  
22 листопада 2013 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання круглого столу «Про реалізацію соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», завдань Року дитячої творчості в системі позашкільної освіти Ставищенського району», учасниками якого стали представники Ставищенської райдержадміністрації, педагоги Ставищенського ЦДЮТ, заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори  загальноосвітніх навчальних закладів, представники учнівського самоврядування.

В.М. Козак, заступник голови Ставищенської РДА, поінформував учасників зібрання стосовно стратегії державної політики сприяння розвитку освіти в Україні та на рівні району.
  

І.Г. Осадчий, начальник відділу освіти Ставищенської РДА,  підкреслив роль позашкільної освіти у формуванні всебічно розвиненої особистості дитини та зупинився на питанні доступності до якісної позашкільної освіти у районі.

Н.А. Будакова, директор Ставищенського ЦДЮТ, розповіла присутнім  про особливості функціонування позашкільного закладу в умовах сьогодення, про здобутки вихованців та педагогів центру творчості та окреслила ряд проблем, які потребують вирішення у найближчий час.
До конструктивного діалогу долучилися педагоги ЦДЮТ та загальноосвітніх навчальних закладів району, представники учнівського самоврядування. Вони поділилися власною точкою зору з обговорюваного питання, вказавши на необхідність зміцнення матеріально-технічної бази позашкілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...