вівторок, 29 квітня 2014 р.

Серце до серця



З 7 по 27 квітня 2014 року, з метою допомоги дітям з вадами зору та придбання відповідного медичного обладнання в дитячі обласні лікарні України для діагностики і лікування захворювань очей у дітей, відбулася ІХ щорічна Всеукраїнська благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», що пройшла під гаслом: «Я хочу бачити життя».
Учні та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів району, а також небайдужі люди, активно долучилися до участі в акції, під час якої організовувалися різноманітні заходи: ярмарки, концерти, виступи агітбригад, цікаві зустрічі, конкурси та експрес-ігри.
Координаторами акції у районі стали педагоги Ставищенського РЦДЮТ. Загальна сума перерахованих коштів від нашого району – 6534 грн.
Найбільше коштів під час акції зібрали учні Розкішнянської ЗОШ        І-ІІІст. – 2125 грн. Також необхідно відмітити: Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст. –     815 грн., Ставищенський НВК № 1 – 675 грн., Журавлиська ЗОШ І-ІІІ ст. – 481 грн. 15 коп., Ставищенський НВК № 2 – 410 грн.
Дякуємо всім, хто взяв участь в акції «Серце до серця» – 2014.


Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...