середу, 17 жовтня 2018 р.

Районна експрес-гра "Галопом по Європі"

16 жовтня 2018 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості в рамках діяльності РАДОС «Крона» по напрямку «Почни з себе» була проведена експрес-гра «Галопом по Європі». У виховній справі взяли участь 15 учнівських команд закладів загальної середньої освіти району. Метою даної виховної справи є розширення знань учнів про країни Європи, виховання поваги до культурних та національних надбань європейських народів.


Конкурсна програма складалася з двох частин.
У першій частині команди презентували країни Європи співами, танцями і захоплюючими розповідями про визначні пам’ятки та родзинки європейських країн. Журі оцінювали виступи-презентації за такими критеріями: відповідність виступу до назви країни, використання творчого та креативного підходу до виконання цього завдання. Самі учні мали змогу долучитися до оцінювання: кожна команда віддала свій голос за виступи двох шкіл, які їм найбільше сподобалися.





У другій частині команди відправилися у подорож по станція-зупинках. На кожній із станцій учасникам було запропоновано дати відповіді на запитання та виконати цікаві завдання щодо столиць, символіки, відомих людей, культурних, історичних та архітектурних пам’яток європейських країн.



Після підведення підсумків переможцями стали:
І місце – Гейсиська ЗОШ І-ІІІ ст.;
ІІ місце – Красилівський НВК;
ІІІ місце – Розкішнянський НВК.

За результатами заходу кожна команда отримала власний рейтинг (від 1 до 15). Команди, які вибороли І-ІІІ місця нагороджені грамотами відділу освіти Ставищенської районної державної адміністрації та Координаційної ради РАДОС «Крона».

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Семінар-практикум «Організаційно-методичні аспекти проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («...