четвер, 19 вересня 2019 р.

Консалт-студія "Діяльність Ставищенського районного територіального відідлення МАН у 2019/2020 навчальному році"

19 вересня 2019 року на базі Ставищенського НВК №1 працювала консалт-студія для педагогічних працівників, які координують діяльність шкільних локальних відділень МАН Ставищенського району. Предметом діалогу стали пріоритети діяльності МАН Ставищенщини в поточному році, визначення оперативних цілей розвитку науково-дослідницького напрямку позашкільної освіти в регіоні.



Методист Ставищенського РЦДЮТ Ірина Номерчук ознайомила учасників студії з планом роботи районного відділення на 2019/2020 навчальний рік. Обговорено правове регулювання цієї сфери та постійний моніторинг діяльності Ставищенського районного територіального відділення МАН.

Яким чином сплановано роботу за науковими відділеннями, на що слід звернути увагу всім, хто хоче долучитися до Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів МАН, а також інших заходів Малої академії наук учнівської молоді було обговорено в ході роботи консалт-студії з кооординаторами шкільних локальних відділень МАН Ставищенського району.

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...