вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Консалт-студія "Інноваційні трансформації змісту та форм роботи Ставищенського районного територіального відділення МАН України"

Якою має бути сучасна  модель науково-освітнього простору в Малій академії наук учнівської молоді? Які нові конкурсні платформи та наукові проєкти очікують на  учасників освітнього процесу в системі позашкільної освіти дослідницько-екпериментального напряму? Ці та інші важливі питання були в полі зору учасників консалт-студії «Інноваційні трансформації змісту та форм роботи  Ставищенського районного територіального відділення МАН», що відбулася 20 жовтня 2020 року.

Долучилися до роботи студії онлайн в середовищі Zoom заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, які координують діяльність шкільних відділень МАН Ставищенського району.

У ході консалт-студії були обговорені наступні питання:

- планування діяльності районного територіального відділення МАН України на 2020/2021 навчальний рік;

- конкурс захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (ключові зміни);

- структура науково-дослідницької роботи, вимоги до оформлення постера;

- дистанційне навчання в гуртках та наукових секція КОК ПНЗ "Мала академія наук учнівської молоді".

Особливу увагу було приділено нововведенням 2020/2021 навчального року – нові правила Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та організація дистанційного навчання в гуртках та секціях КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді». 






Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...