неділя, 1 листопада 2020 р.

Учнівська молодь Ставищенського НВК № 2 у "Філософському симпозіоні" 2020 року

Що може спонукати учнівську молодь до філософських роздумів та активних дискусій? У МАН Київщини – обласна науково-практична конференція «Філософський симпозіон». 🧑‍🎓👏🦹‍♂️ Цього року 30 жовтня з ранку до вечора юні учасники симпозіону презентували власні дослідження в рамках теми «Вплив особистості на формування світового інтелектуального та мистецького спадку». 

До онлайн-заходу долучилися й учнівська молодь Ставищенщини:

Коваль Таміла, учениця 11 класу Ставищенського НВК № 2 у секції "Особистість у мистецтві" з роботою "Вплив творчості Ериха Марії Ремарка на "Втрачені покоління", (науковий керівник Животівська Ірина Олександрівна);

Погребешна Єлизавета, учениця 11 класу Ставищенського НВК № 2 у секції "Особистість і суспільство" з роботою "Вплив рок індустрії на формування особистості як соціальний феномен", (науковий керівник Животівська Ірина Олександрівна).

Захід, що відбувся у середовищі ZOOM, об’єднав понад 60 учасників: юних інтелектуалів, науковців закладів вищої освіти України, методистів КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» та педагогів – наукових керівників дослідницьких проєктів. 

Учні щиро вдячні за можливість презентувати свої перші наукові розвідки у цьому дослідницькому марафоні. Наші юні дослідники, як завжди, дивують своїми дослідженнями, глибокими й непересічними думками, висновками. Щира вдячність – науковцям, котрі плекають молоде покоління дослідників.  👏🤩🧑‍🎓





Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...