пʼятницю, 22 грудня 2023 р.

            Підведено підсумки територіального етапу Всеукраїнського      конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Ставищенського селищного територіального відділення МАН

22 грудня 2023 року в Ставищенській селищній територіальній громаді відбувся І (територіальний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Ставищенського селищного територіального відділення МАН України 2023/2024 навчального року. Учні закладів освіти презентували свої наукові проєкти під час захисту на науковій конференції.

 

На І етап конкурсу-захисту було представлено 2 науково-дослідницьких роботи в 2 наукових секціях у 2 відділеннях.

 На підставі рішення журі І (територіального) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Ставищенського територіального відділення переможцями визнано таких учнів:

І місце – Олександрович Дар'я, учениця 11 класу Ставищенського ліцею №1з науковою роботою «Реконструкція та благоустрій парку «Ставищенський» в секції «Охорона довкілля та раціональне природокористування», науковий керівник Петренко Лідія Петрівна.

І місце – Дудник Олексій, учень 9 класу ОЗО «Красилівський академічний ліцей» з науковою роботою «Роль інформаційних технологій у житті сучасної людини» у секції «Інтернет технології та  вебдизайн», керівник Дудник Тетяна Василівна.

Вітаємо учнів закладів освіти Ставищенської селищної громади та їх наукових керівників з перемогою в  територіальному етапі конкурсу-захисту МАН. Бажаємо їм успіхів та перемог в обласному етапі!

 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...