вівторок, 9 квітня 2024 р.

 

Семінар-практикум «Організаційно-методичні аспекти проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році»

Відповідно до плану роботи відділу освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, Ставищенського комунального закладу позашкільної освіти «КРОКУС» на 2023/2024 рік, 05 квітня 2024 року на базі Ставищенського комунального закладу позашкільної освіти «КРОКУС» відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів, виховників роїв та куренів закладів загальної середньої освіти, відповідальних за проведення гри «Сокіл» («Джура») «Організаційно-методичні аспекти проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році».

Учасниками семінару стали голови роїв, відповідальні за проведення гри "Джура" у ЗЗСО, вихованці роїв, керівники гуртків козацько-лицарського виховання, педагоги-організатори.

Семінар проходив у формі гри, де кожен із учасників пройшов вишкіл з тактичної медицини, муштрового "Впоряду", "Смуги перешкод".

Професійну допомогу в організації практичної частини семінару надали інструктори з військової підготовки Щуревський Олег із Сквирської громади та Барановському Анатолій із Рокитнянської громади.

Вчитель Ставищенського ліцею №1 Борщ Ігор ознайомив учасників із етапами змагання «Туристсько-спортивної смуги перешкод».

Методист Даниленко Юлія запросила виховників роїв та їх джур долучитися до волонтерської акції "Дрон" Джура" для ЗСУ.

Якісну допомогу та підтримку в роботі семінару забезпечили представники Ставищенського РТЦК та КНП "Ставищенський ЦПМСД".

Уміння та навички, здобуті на семінарі, учасники Роїв зможуть відпрацювати під час І територіального та ІІ обласного етапів Всеукраїнської дитячої - юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

















Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...