понеділок, 23 вересня 2024 р.

 ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ПЕДАГОГІЧНОЇ СТУДІЇ «ДІАЛОГ» ДЛЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ТА ПЕДАГОГІВ-ОРГАНІЗАТОРІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ СТАВИЩЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

20 вересня 2024 року на базі Ставищенського КЗПО «КРОКУС» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області відбулася інструктивно-методична нарада педагогічної студії «Діалог» для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Ставищенської селищної територіальної громади.

У ході наради було обговорено:

ü Аналіз стану виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ставищенської селищної територіальної громади за 2023/2024 навчальний рік.

ü Реалізація діяльнісного підходу у виховному процесі Нової української школи.

ü Планування роботи педагогічної студії «Діалог» для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів на 2024/2025 навчальний рік.

ü Планування діяльності Асоціації дитячих організацій Ставищенщини «Крона» на 2024/2025 навчальний рік.

ü Умови участі дітей та учнівської молоді Ставищенщини у територіальних, обласних та Всеукраїнських масових заходах 2024/2025 навчального року.










Немає коментарів:

Дописати коментар

                                       ФОТОКВЕСТ «МИСТЕЦТВО В КАДРІ» 11 жовтня 2024 року   в Ставищенському комунальному закладі позашк...