пʼятниця, 5 лютого 2021 р.

Х Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей" - 2021

Державна служба України з питань праці та редакція журналу «Охорона праці» повідомляє про старт X Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021.

Конкурс присвячується Дню охорони праці, який щорічно відзначають 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Щороку в Конкурсі беруть участь десятки тисяч дітей у всіх регіонах України. Це важлива інвестиція у створення безпечних і здорових умов праці в державі. Завтра діти, які спробували свої сили у візуалізації питань безпеки і здоров’я на роботі, самі стануть працівниками або роботодавцями і свідомо дотримуватимуться правил безпеки та вимагатимуть цього від оточення.

Конкурс проходить у два етапи:

I етап (у регіонах) – учасники до 15 лютого 2021 року надсилають малюнки до обласних управлінь Держпраці;

II етап (фінал) – до 15 квітня журі визначає переможців фіналу.

Для участі у регіональному етапі учасники надають малюнки до 11 лютого 2021 року у Ставищенський комунальний заклад позашкільної освіти "КРОКУС" Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Підбиття підсумків Конкурсу і нагородження його переможців заплановано на 28 квітня 2021 р. – у Всесвітній день охорони праці.

Серед партнерів Конкурсу – Міжнародна організація праці, Фонд соціального страхування України, федерації роботодавців та профспілок тощо.

Просимо Вас організувати максимальне поширення інформації про конкурс серед учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, вихованців позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 18 років. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...