середа, 10 лютого 2021 р.

Піар-челендж «Земля – наш спільний дім»

З 25 по 26 березня 2021 року  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» планується проведення піар-челенджу «Земля – наш спільний дім» як обласного етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» (далі – конкурс).

Відповідно до епідеміологічної ситуації в Україні, прийнято рішення: конкурс проводити в заочному форматі.

Для участі в конкурсі запрошуються учнівські колективи екологічної просвіти закладів освіти у кількості 7 осіб: 6 учнів (вихованців) віком від 11 до 17 років та керівник колективу.

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс «Земля – наш спільний дім», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.05.2012 № 573, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 30 травня 2012 року за № 864/21176, захід проводиться у три етапи:

  • І етап – на рівні територіальної громади;
  • ІІ етап – обласний;
  • ІІІ етап – всеукраїнський.

Командам-учасникам І етапу пропонується заздалегідь записати та розмістити на каналі Youtube або у хмарному середовищі (наприклад GOOGLE Диск):

  • відеоролик, який має демонструвати презентацію еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності колективу (тривалість до 5 хвилин);
  • відеоролик конкурсного виступу, в якому має бути розкрита тема заходу «Атака вірусів. Врятуй планету!» (тривалість до 20 хвилин).

Посилання на відеоролики із відкритим доступом надсилаються  оргкомітету до 19 березня 2021 року на електронну адресу: cdutstavishche@i.ua (тема листа «Піар-челендж «Земля – наш спільний дім – 2021»).

Додаткова інформація − за телефоном: Ірина Номерчук (2 51 09).



Немає коментарів:

Дописати коментар

                                           Краєзнавча конференція «Герої серед нас: сучасні захисники України» Відповідно до плану робот...